Farväl Jupiter.

Sitter i min skola nu. Precis kuggat på ytterligare ett matteprov...eller räknas det att man har skrivit det om det enda man skrev va sitt namn? Hade filosofiprov imorse med... men det gick bättre i alla fall :) skönt att något lyckats idag!

fick jobba själv igår för första gången... var lite smånervös men det gick rätt bra trots allt, folk var förvånansvärt förstående när jag gjorde fel. var dock jobbigt att jobba eftersom jag inte ätit på hela dagen. Åt frukost med Andreas och Christopher vid 11. sen dröjde det TIO timmar (!!!!!!) innan jag fick mat igen! hade inte sötaste lollo-babe kommit dit och köpt en macka åt mig så hade jag förmodligen gått under.. lifesaver!

fick köra systern till lund mä när jag slutat... gjorde det enbart eftersom jag blev mutad med mcDonaldsmat!

var sol igår, inte idag... valborg utan sol, trots att det var utlovat fint väder... men jag behövde inte jobba idag i alla fall. Saknar solen!
men mina flickor ska i alla fall komma till mig ikväll, ska bli roligt! Vi har alltid så kul när vi e allihopa tillsammans!

Kärlek!

Recap.

trött liten flicka sitter nu i soffan och tänker tillbaka på veckan som varit... väldigt omtumlande, men över lag mest positiv (med somliga undantag som lär ta ett tag att smälta).
 
soft lördag. vaknade och var inte det minsta bakfull efter fredagen, mycket skönt! körde hem till Taniyisen och fördrev lite tid i hennes uterum där vi snackade allmänt skit som vanligt. Iväg i ilfart till väla för att hämta julia, hem med henne och sen speedade jag tillbaka till välat direkt igen. Denna gången för att plocka upp Lollo-baben!

vi slutade på mezo där det blev mat och skitsnack på uteserveringen. massa mys! var lite filosofiska och diskuterade främst fenomenet att bli vuxen... kom inte fram till om vi gillade det eller inte...
ner till knutan för att plocka upp andreas, hem och hämtade julia och ner i stan igen. Lollo skrattade hela tiden och kommenterade att jag och julia låter precis likadant... humm... ja jag är väl som jag är av en anledning!
roadtrip till Bjuvet där jag lämnade av min babe!

hem till min sköna säng som ropade på mig.. skönt!

vaknade klockan 6 (!!!) i morse... galet, jag vet! slöade i sängen till 11 typ, sen till ötzen med mamsen ^^
uttråkad som jag var blev jag överlycklig när Taniyisen ringde... bilfärd hem till henne och sen vidare till mcDonalds eftersom vi var tvugna att stilla vårt glassbegär!

väl hemme hos henne blev vi utskickade för att köpa glass (igen) denna gången av hennes mamma. Roadtrip till maxi där jag släpade taniya i racerfart genom hela affären eftersom jag blivit lovad korv vid utgången :D
åt i bilen, studerade av en konstig man i bilen mittemot.. hum..! själaglad hela vägen hem sen!

händelserik helg... knappast utvila inför veckan som kommer... kommer bli jobbigt...

för mycket att göra, för lite tid.... tro inte att jag tänker sörja dig en enda sekund!
It's just not worth it!


Happy girl.

Massa mys igår... Grillkväll hos Calle med dom allra bästa!
haha, en aningen tvivelaktig insats med grillningen kanske men vad gör det, allt annat var så himla gott? Jag och Lollo nästan åt ihjäl oss på vitlöksbröd istället haha. pojkarna fick typ inget ;)
Cider, corona och allmänt skitsnack. Allt från att diskutera lärarna på skolan till att ha allsång till Räddningspatrullen, kan det bli bättre? tror inte det! :D
Luusan var förstås väldigt saknad men det tar vi igen nästa vecka!!!

Ikväll blir det biiooo med världens bästa lollo-babe! Jaaaa!!

Kärlek<3


Million faces.

Usch, haft världens i särklass sämsta dag!
mår åt helvete nu...

skulle skriva filosofiprovet, som jag faktiskt hade pluggat till.. när jag såg frågorna så kände jag mig ganska säker för en gångs skull..
sen händer det förstås... den där välbekanta känslan...  när det känns som jag inte får nåt syre till lungorna, när alla ljud bra blir ett enda oförståbart buller, när synintrycken försvinner och jag inte kan prata...

kanontillfälle verkligen! fick avbryta provet eftersom flickorna lyckades se på mig att något var fel... sen blev allt svart.. vaknade av att jag låg på golvet...
verkligen ingen hit, smällde i huvet gjorde jag mä, så kan ha fått en mindre hjärnskakning, tjoho!

missade det satans provet och har legat hemma när det har varit kanonväder ute, blä!

jag är så trött nu bara...

Testing 1-2-3.

... lever jag fortfarande?
slår hjärtat? fungerar andningen?
djupa andetag... syret fyller lungorna och blodet pulserar i ådrorna..
Ja, jag lever nog ännu... 

Jag kan se, höra, tänka.
ändå är det något som fattas... men jag lever ännu...
 
fortsätt gå, stanna inte, stanna aldrig..
stäng ute alla tankar, fokusera på andningen..
fortsätt gå, så länge benen fortfarande rör på sig så går det bra..
stanna inte, titta inte tillbaka..
se framåt, bara framåt..
fäst blicken i horisonten...
andas, syre till lungorna...
inget annat existerar, fokusera på andningen...

bränd... men man tar till sig, accepterar och går vidare..
det händer alla, ibland är saker för bra för att vara sanna...
visste det ju egentligen hela tiden innerst inne..
sånt där är till för andra, inte för mig...
fortsätt gå...
andningen, syret, pulsen...
Jag lever fortfarande...

Elegi.

Underbar kväll igår!
världens godaste middag hos Lollo-babe! mums! alla nästan dog av mättnad och var tvungna att knäppa upp sina byxor , haha! och när alla hade nogrant räknat sina ekonomiska tillgångar minst tre gånger så blev det en flummig tågfärd in till stan där tivoli var planen.. dissade dock det, så vi slapp den tradiga kön!
avslutade kvällen på mcdonalds med mina favoritflickor *ÄLSKA* ni är utan tvekan bäst! 

sammanfattande en mycket bra kväll, hemma i relativt anständig tid och vaknade pigg (?) utan baksmälla på morgonen, gött!

dagen har tillbringats i en solstol på min balkong och sen lite på IKEA när det kom moln!

mys-väder nu, funderar på om jag ska tvinga ner söt att äta glass med mig i norra hamnen!

kärlek

Out of my mind.

Jag har tråkigt... Sitter i min säng... Zappar mellan tv-kanalerna... Borde göra franskan... Äh gör den imorgon istället... Det går inget bra alls på tv, bara reklam, ofta man väljer typ cornflakes framför chokladtårta, konstig grej! Undrar hur länge jag kan msn-terrorisera söt innan han blir arg... Det sticker upp en fjäder ur min dunkudde... Jag har ont i ryggen.... Känner mig nästan lite sugen på cornflakes bara för det, men hellre chokladtårta förstås... Jag har kanske sträckt mig.. Ååh massage hade vatt så skönt... Undrar vad Matte ska göra i helgen... Usch, borde verkligen plugga matte, vill inte!... Fryser gör jag mä... Min mobil har slutat plinga nu... Undrar vad som händer sen... Orkar inte tänka på det direkt nu mer... Skitsamma! Jag borde nog stänga av mitt element, det låter konstigt... Äh, orka, gör det sen! Jag är ganska hungrig när jag tänker efter... Fast jag blir ju inte det vanligtvis... Man ska inte äta efter klockan 8, borde kanske sova istället... Hum, verkar som en bra idé... Hade vatt mys att sova med söt, men han blir arg för att jag tar all plats bara... Nog tur att jag är hemma idag i alla fall!  

xoxo

So good.

Idag har jag haft en bra dag!
Efter en ovanligt bra helg så fick veckan en bra start!
Har tillbringat dagen med underbara vänner som har fått mig att skratta mer än jag gjort på länge... och med solen som värmde min rygg när jag gick hem, winnerbäck i min mp3, och huvudet fullt av tankar på en speciell som får mitt hjärta att slå lite fortare, så kändes livet plötsligt ganska så bra!


Det finns så mycket som är bra....


Jag älskar att jag har söta vänner som förgyller tråkiga skoldagar
Jag älskar att solen äntligen värmer när jag går på stan
Jag älskar att sommaren och studenten är nära
Jag älskar att jag känner mig som en prinsessa i min studentklänning
Jag älskar att jag får fjärilar i magen när han tittar på mig
Jag älskar att vi är vänner igen
Jag älskar att alla är hemma till studenten
Jag älskar att jag saknar honom när vi inte är tillsammans
Jag älskar att mitt hår är långt och blont igen
Jag älskar att jag äntligen kan börja planera
Jag älskar att jag har winnerbäck som ringsignal på mobilen
Jag älskar att jag inte kan låta bli att le när jag tänker på gamla minnen
Jag älskar att jag kan skratta tills jag får ont i magen
Jag älskar att mitt liv håller på att ordna upp sig
Jag älskar att jag är lycklig nu

kärlek!


Heartbeats.

Helgen är slut, fast egentligen inte eftersom jag har ytterligare en ledig dag imorgon!

lek och bus med olympiafolket, massa skoj! längesen jag träffade allihop så var trevligt att bli uppdaterad på allt som hänt sen sist! Känns som saker sakta håller på att gå tillbaks till vanligt, tjejsnack och långa telefonsamtal, reminds me of old times!

bäst på helgen var dock myskväll med en söt... star wars och coca cola! han blev nog ganska trött på alla mina tusen frågor hela tiden.. men han gjorde sitt bästa för att svara, alltid kan han svara på det jag inte vet! var en himlans bra kväll!
att bara få ligga med hans armar om mig kan vara den bästa känslan i världen, känslan av total trygghet!
var tvungen att avsluta kvällen alldeles för tidigt, fick skynda till tåget trots protester, och somna ensam i min stora säng där hemma...

varit en latisflicka och kollat på greys nästan hela dagen.. sen varit taxi och kört till perstorp och tillbaka, blev belönad med mcdonalds, min diet går inte så bra!

men helgen är inte slut än... ska fixa lite stuff imorgon, säga hej till Matte på hans skola och sen köra till en söt och tillbringa resten av den lediga dagen med honom, innan jag ska hämta mamma och köpa skor till min balklänning!

And if I get lost, I know you will bring me home safely.


Chasing cars.

Varit en sjukisen idag, SÄMSTA dagen att vara sjuk på!! vaknade i natt och hade 41,6 graders feber, roligt!!!
höll mer eller mindre på att dö!!!
missade såklart filosofi-skiten, kul när jag sat hela kvällen igår och förberedde mig, var så himla förberedd och så missade jag det, tjoho, bra drag lovisa!
missade matten mä, nu kommer jag garanterat att kugga, blä, hatar skolan!

ser på top model och pluggar religion, har "bara" 39 graders feber nu så ska till skolan imorgon i alla fall....

Tänkte på dig idag!




Vi är som bäst när vi är tillsammans!

Det finns inte ord för hur mycket jag saknat dig, det har verkligen inte varit samma sak...
åh, det var som det var förut, jag ville inte det skulle ta slut, jag ville inte du skulle åka! 
Vi har haft så himla mycket roligt, så många minnen, utan dig har det varit som en bit av mig har fattats!
Det ska vara du och jag, så är det bara! Vi är sjukt konstiga och ingen fattar nånsin vad vi pysslar med, men det är så det ska vara!
Jag hoppas du vet hur sjukt mycket jag egentligen saknat dig! Ingen kan nånsin ta den plats du har, och inget kan nånsin sudda ut alla minnen som jag har med dig! Du är min bästa vän och det kommer aldrig ändras!

Det känns så mycket lättare nu, som att i alla fall en liten bit av allt det lessna försvann när du kom tillbaka! Jag behövde få skratta åt allt och ingenting igen, ett ärligt skratt utan att känna klumpen i magen, att ha dig där tog bort lite av det onda. Nu när jag vet att du finns där så kan jag klara det!

Untitled.

Jag har hittat mitt himmelrike (om man bortser från den där gången i Sthlm när jag gick in i en affär och hittade 70% rea på alla märkeskläder!!!), okejj mitt budget-himmelrike då! 
Roadtrip till Ullared i fredes med girlsen! 
Har inte vatt där innan, och trots mina försök i början att lägga band på mig så tog shoppingdjävulen övertaget och jag var på väg på att spåra ur, luu fick nästan stoppa mig ett tag när jag ville köpa hela underklädesavdelningen! 
Va i alla fall en himla mysig roadtrip, och det var en smått utmattad men mycket lycklig Lovis som somnade den kvällen...

...bara för att va tvungen att gå upp klockan 7 morgonen efter!!!
känner mig typ helt blåst på denna helgen, förlorade typ en hel dag på grund av det däringa högskoleprovet... suck!
men skönt att ha det avklarat i alla fall...
gissa om jag va trött när jag kom hem därifrån, och att då behöva sitta och konversera med föräldrarna och min gamla körtränare vid middagen var nästan att begära för mycket...!

myskväll med en söt sen! lätt värt att hålla sig vaken några extra timmar!


har dessutom tappat mitt älskligshalsband *ledsen* det va mitt favorit och nu har jag inget.
det var ett sånt som man har typ alltid och när man inte längre har det runt halsen så känns det helt tomt..
har inte råd att köpa ett nytt heller... varför måste saker försvinna?



I feel so safe with your arms around me




they say you don't know what you have until you loose it, it's not true!
I knew what I had and I lost it anyway... it's not fair!

So kiss me.

Jag ska spara minnet av den här dagen.
Somliga dagar är bättre än andra... men idag är faktiskt en riktigt bra dag.
kan inte komma på varför, men det känns..... bra!!

I hear your name in certain circles, and it always make me smile.


Vem ska trösta knyttet.

...på natten blir det hemska mycket värre än det är.

Sitter och ska förbereda mig inför högskoleprovet är tanken... men det är så sjukt tråkigt, och hur jag än försöker så lyckas jag inte koncentrera mig. Mina tankar virvlar runt kring allt som inte har med prov och skola och andra nödvändiga saker att göra...

det känns som jag har mycket att göra i veckan, det är både bra och dåligt tror jag.
Ska servera hos farmor på torsdag, högskoleprovet på lördag, och sen tusen grejor däremellan... det är bra att sysselsätta sig!


kom att tänka på när vi var små, när vi bodde i huset i stenestad och vi lyssnade på "vem ska trösta knyttet".. när man tyckte det var läskigt så fick man krypa upp i pappas knä och inse att det inte fanns något att vara rädd för...
hittade boken för nån dag sen och läste den, barndomsminnena kom över mig som en våg. Det är egentligen en ganska hemsk berättelse, inget för barn enligt mig... dyster, ångestfylld och ganska sorglig skulle jag besrviva den som. Men den förknippas med en varm brasa, mys i soffan med familjen och en kärleksfull tillvaro, så det är kanske inte så farligt egentligen...


"..att skrämma skrutt är inte svårt, de faller lätt i gråt. Men de är lättare att trösta efteråt.."
Det är så det känns lite.. om det bara funnits nån som tröstade.. Ibland önskar jag bara att du var här!

Jag visste att det fanns själviskhet och orättvisa, men ändå är det som att springa rakt in i en vägg. som en smäll i ansiktet träffar det en med full kraft och lämnar sår som aldrig läker. Allt detta kommer ta knäcken på mig en dag. Jag försöker tänka att det finns somliga som faktiskt förstår, och som står för sina ord och inte sviker.. fast det har jag ju trott om andra förut, den lilla tilliten jag hade till folk är borta nu om något... tydligen kan man bara lita på sig själv, tomma ord och svikna löften är en del av vardagen, känslan av betydelselöshet är överväldigande.
 
Ibland vill jag inte vara med längre!!