Honey honey.





õ  )
 / \ 

Mysfika med mina babes ikväll
ÄLSKA!








Dancing queen.

Abba-feber och överskottsenergi. Tiderna ljusnar hoppas jag.
Var på arbetsförmedlingen innan idag och hoppades på att äntligen få ett jobb... och vad händer, jo mirakulöst nog ringer dom från Subway och säger att dom tycker jag verkar jätteintressant och vill att jag ska provjobba på torsdag! Mina böner har blivit hörda, äntligen! trött på livet som arbetslös nu... hade vatt skönt att få börja jobba på mångad så allihop, håll tummarna!!

Mycket bra humör, fått "värsta" lönen också, 5200 kr in på kontot.. (och alla som känner till var och hur jag jobbat i sommar vet att det är mycket pengar)! firade med att köpa en ny kalender, prinsesskalendern, den är jättefin, rosa med en prinsesskrona i diamanter och med ett silversnöre! sen blev det mysfika på espressohouse med T, mocha latte, muums! cykeltur hem, och där blir jag erbjuden barnvaktsjobb hos en granne... och imorgon ska jag putsa fönster hos farmor... plötsligt haglar det jobba känns det som ;) hallelujah jobbtorkan är över..! haha!

Har dessutom utvecklat The Plan, och med hjälp av min partner in crime, T , så ska det nog lyckas... Mahahahaa!  The winner takes it all, the looser standing small... känn på den, där kan du stå med dina dreads och strumpbyxor, efter detta kan du åka tillbaka till rehab med dom andra transorna! MAHAHAHA!! we always win!

Far away.

Idag har jag, Nosse och Hobbe varit OS-kisar hela dagen.. massa mys även om det inte var nån bra dag för sverige. Hobbe hjälpte mig att luska ut intressanta potentiella jobb, arbetslös som man är, och man fick många skratt.

Sen blev det bussfärd, med Coldplay i mina öron, till väla där jag skulle träffat Anna på gina, men hon va inte där... får åka dit imorgon istället. Dock var inte välabesöket helt onödigt.. tajmade in perfekt när Luu skulle ha rast, så det blev snabbfika med mocca latte och browney tills vi nästan spydde. ÅH vad jag saknat min flicka, massa massa! KÄRLEK! snart åker hon iväg på kärlekssemester massa dagar också... avundsjuk!!

Somliga är både blinda och korkade tror jag... men jag vet när jag ska erkänna mig besegrad. Jag är en bitterkise men dags att inse faktum, not gonna happen!

Jag vill bara spy på denna stan och alla dess invånare just nu... jag är trött, omotiverad och behöver miljöombyte. Kanske är en bra idé att komma härifrån... på nån level tror jag det hade varit nyttigt för mig. Komma bort, se nåt annat, träffa andra människor.. få lite perspektiv och uppleva nåt!

Jag vill vända blad, kasta mig framåt och börja på nåt nytt... Jag vill ha nåt som bara är mitt.

"Jag har solen i ögonen och spilld mjölk överallt,
det stinker av gammalt groll men jag har
skuggorna bakom mig trots allt...!"


Waiting in vain.

Haft en bra dag.. Flashback till den gamla tiden med cykeltur och nostalgisnack i stan.
Fick gjort vid mitt hår på Saks, till och med studentrabatt fast jag, sorgligt nog, inte är student längre.. bara arbetslös... uuuh! Konstig grej däremot, Jag och Taniya lyckades på nåt sätt prata oss till att bli hundvakter åt frisörens hund.. konstig grej, men kan väl va trevligt, gav ju mig rabatt på klippningen i alla fall :)

Mycket trevlig överrsakning när jag kom hem och fick "chokladogram" från en vän, hur sött är inte det! sånt man behöver när man varit sjuk ^^

såg nyss en fin regnbåge på himlen...

Nya tag.

Mycket har hänt igen.. Too much to tell as usual.

Dagen har tillbringats i sängen, sjukling som jag är. Regnet har strilat ner för utanför mitt fönster och matchat min sinnesstämning ganska bra. skönt att slippa jobba när man är sjuk i alla fall....
Kräftmiddag och sång vid middagsbordet innan jag återigen har intagit min plats i sängen. Ibland behöver man det.. tror detta är min kropps sätt att säga åt mig att ta det lugnt och ladda om så det är det jag gör nu..
 

Studentbilderna kom häromdagen... ååh vad jag saknar tiden, skolan, vännerna och alla skratten, all kärlek och samhöringhet... känslan av att höra till.
Mest av allt saknar jag mina flickor....det var längesen jag träffade dom nu, för länge sen....! <3

Älsklingar!





För tillfället är det för många tankar i mitt huvud, många beslut som ska fattas, lyckorus följs av förvirring och besvikelser. Tankar som snurrar runt och stör mitt logiska tänkande, tankar som alla kretsar kring en speciell person, fel person som vanligt... sällan liksom! Heja lovis, kom med nåt nytt!

puss!