Same mistake.

Haft en underbar helg men idag har varit jobbig...
Har gått rundor i stan i några timmar och tänkt och funderat... Ensam med mina alldeles för förvirrade tankar som vanligt. Varför finns det inget "happily ever efter" för den här prinsessan? Jag fortsätter göra saker jag vet är fel, det är lätt att vara efterklok..!

Ibland undrar jag varför du måste förstöra.. Jag saknar dig, men det finns sår som måste läka, och de kommer aldrig att göra det om du fortsätter riva upp dom för mig. En dag kommer saker bli annorlunda och vi kommer återigen kunna se på varandra och le åt ingenting..

So I'm turning in my sheet, and once again I cannot sleep.

Neverending story.

once again, står inför avgrunden...

jag är på ett sätt lyckligare än jag nånsin varit, utåt sett ser finns det inget som är fel... utom det där "lilla" problemet att min sommar är förstörd...! eller ja, förstörd är kanske en överdrift, men jag kommer gå hela sommaren och vara rädd och paranoid och jag borde byta mobilnummer... folk kanske tycker jag överdriver, och ja, det finns folk som har mycket värre problem än jag... men det är ändå svårt.

men jag har som tur är mina livvakter :) och såklart mina underbara vänner som beskyddar mig! kärlek till dom! <3

fölsefest hos jessica imorgon :) massa mys... ska bli skönt att träffa alla flickorna igen... känns som jättelänge sen vi var samlade allihopa :) om vi nu kommer vara alla imorgon vill säga, vuxenlivet har hunnit ikapp oss med jobb och företaganden som kommer i vägen för nöjen... jag vill aldrig bli vuxen!!


Dream a dream, and what you see will be.

Graduation song.

oj vad det hänt mycket nu!

Det var bal, jag var en prinsessa. Vi dansade till gryningen innan vi barfota vinglade hem. Det var en magisk kväll, mer behöver inte sägas!

Det var student, vi var partypinglor.
Det var skratt och tårar om vartannat och vi sjöng oss hesa och skrattade som bara vi kan.
Det var vänskap! En dag där glädje blandas med sorg, lycka över friheten varvas med rädslan för att stå på egna ben.
Vännerna kommer inte längre finnas nära till hands men man vet att man alltid kan falla tillbaka på dom om  saker går fel. Saknaden kommer bli outhärdlig men vi har något kvar som är få förunnat, vi har upplevt äkta vänskap, kärlek, respekt! Även om vi kommer vara på olika ställen i sverige, i världen så kommer vi alltid finnas i varandras tankar, våra minnen som vi förvarar i ett alldeles särskilt fack i våra hjärtan!

Ja, studentdagen var en dag som aldrig kommer glömmas, liksom de senaste tre åren. Aldrig har jag upplevt något liknande och jag tvivlar på att jag någonsin kommer uppleva det igen. Vi hade något unikt, vi i JHS 12:3, så är det bara!

"As we go on, we remember all the timed we had together,
and as our lives changes, from whatever,
We will still be friends forever!"

Ja precis så är det!





Självfallet har det hänt mycket i denna prinsessans liv, men hon orkar inte uppdatera alla nu, men sammanfattningsvis kan man helt enkelt säga en sak;
Hon är lycklig, lyckligare än hon kan minnas att hon någonsin varit!

Det finns så mycket kärlek!