High.

Varit i händelsernas centrum nu ett tag. Varit skönt med ledighet även om det inte direkt inneburit några långa sovmornar direkt.

Valborg
tillbringades naturligtvis med mina underbara flickor! Middag och vindrickande i mitt hus, bara soft och tjejsnack innan brandmännen kom och socialiserade sig med oss :) även luu's alldeles för snälle kusin Alan kom :) frågade glatt om "Lasse" var där... haha, alltid kul att träffa pappas elever!

I fredes var det surpriseparty för Fredric som fyllde 19. Innebar mycket jobb och stress under dagen för att få allting i ordning inför kvällen. Taniya var superstressad och smått hysterisk ett tag, men efter att löst problemen med sojan, dukarna och blomstölderna så lyckades vi få till en väldigt bra kväll trots allt, Frecric verkade väldigt nöjd i alla fall. Jag och W var dessutom super-disk-teamet! grymma var vi!


Underbaraste Pannie har kommit hem från det stora landet USA, och tillbringade lördagen hos mig! himla mys, saknat henne och nu längtar jag mer än nånsin till kroatien-resan!


Slappesöndag! Taniyisen kom och hämtade upp mig med sin bil och vi körde runder, hamnade i den underbara hamnen i Domsten. Jag fick klättra på stenarna och titta på havet, fantastiskt och allt kändes så rätt och enkelt. Fördelen med somliga vänner, man behöver inte ens prata utan kan sitta tillsammans och njuta av stunden bara. Körde bort till Fredric som tog skabbiga foton på oss med sina nya kamera. Vi blev inte så snygga men skitsamma, vi e bäst ändå! <3


tröttisflicka nu på kvällen, ytterligare en vecka i skolan väntar... en vecka då jag kommer tänka på det hela tiden. Jag villaldrig erkänna det men jag saknar honom mer än jag vill erkänna, det är så tomt på nåt sätt. Jag fick aldrig någon förklaring ens, jag förtjänar bättre.

saknaden är ibland outhärdlig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback